OVIKENS SNÖSKOTERKLUBB

Om Ovikens snöskoterklubb

Skoterklubben med vidsträckta leder för hela familjen.

Ovikens snöskoterklubb har sin huvudsakliga verksamhet i Oviken och Gräftåvallen inom Bergs kommun, i Jämtlands län.

Klubbens leder ansluter till andra leder inom Östersunds och Åre kommuner samt övriga delar av Bergs kommun.

Detta innebär i praktiken att de flesta som åker skoter från Östersund mot Oviksfjällen och västerut använder någon av våra leder.

För att preparera våra leder och erbjuda kvalitetsskoteråkningen har vi 6 st skotrar med tillhörande spårsladdar som används flitigt för att hålla lederan i bra skick.

Vi ingår i Bergs Snöskoterallians som innefattar samtliga klubbar i kommunen. Alliansen och klubbarna tog gemensamt fram en ledkarta (rev. 2004) som täcker alla skoterleder i Bergs kommun.

En nyare och reviderad karta har nu kommit och finns att köpa på:

Frendo Myrviken och Gräftåvallens fjällanläggning.

Ovikens SSK har ca. 300 betalande medlemmar (enskilda och familjer) samt en klubbstuga, Vikkojan, belägen på skoterleden mot Gräftåvallen.

Vid Gräftåvallen har klubben också byggt en grillkåta som medlemmarna kan boka via Fjällgården eller genom att kontakta:

Bo Eriksson
boeriksson@home.se

0643-500 54 eller 070-295 18 83.

Styrelsens presidie består för närvarande av följande medlemmar:

Ordförande:

Per-Åke Asplund

myrviken@gmail.com

Sekreterare:

Anette Germundsson

0643-500 94 / 070-295 18 33

Kassör:

Ronnie Zackrisson

ronniezackrisson@bredband.net

0643-107 21 / 070-229 80

Årsmöte 2017

Ovikens skoterförenings årsmöte hålls den 22 november kl.19.00 på Mötesplats Oviken. Välkommen!

Publicerat: den 7:e november, 2017

Teckna en förmånlig försäkring

Nu har du som skoterägare möjlighet att teckna en försäkring som både ger dig och din skoter ett bra skydd!

Ladda ned erbjudandet genom att klicka på länken här!

Publicerat: den 24:e januari, 2017

Nytt skoterbatteri?

Nu kan ni köpa nya batterier till skotern hos Frendo i Myrviken.
Stort sortiment och möjlighet till beställning vid specialbehov.

Publicerat: den 7:e april, 2016

Våra premiumsponsorer:

Copyright 2017 Ovikens snöskoterklubb. Alla rättigheter förbehållna.